Afinko: jong, proactief en toekomstgericht

We zien het als een voorrecht om jou en je bedrijf te kunnen helpen groeien. Met Afinko als partner heb je een juiste kijk op de cijfers én kan je deze in een handomdraai feilloos interpreteren.

DREAMTEAM

Ontdek ons team

Laura en Sehan, de sterke dames achter Afinko

Laura en Sehan werkten al even samen als bediende. Hun gedeelde ambitie om meer verantwoordelijkheid te nemen, hun droom om zelf iets uit te bouwen en hun sterke onderlinge verstandhouding maakten dat zij samen Afinko hebben opgericht. Ze vinden het geweldig om te zien dat ondernemers grip krijgen op hun boekhouding. Hun klanten herkennen zich ook in de twee dames: allebei combineren ze het ondernemerschap met een gezin. Alle ballen tegelijk in de lucht houden is een uitdaging, maar ook in de privésfeer kunnen ze rekenen op een sterk team zodat zij zich met een gerust hart kunnen focussen op hun klanten.

We houden vinger aan de pols voor wat betreft toekomstgerichte tools. Door in te zetten op innovatie en proactieve communicatie brengen we alles rond boekhouding en fiscaliteit op een efficiënte en moderne manier tot bij jou.

01

Smart

We geven je informatie in mensentaal, waarbij we inspelen op jouw specifieke vragen om samen realistische doelen te bepalen.

02

Proactief

Dankzij het digitale proces weten we perfect hoever je staat in je boekhouding. We nemen proactief contact met jou op wanneer we denken relevante info of tips te hebben, om de plannen bij te sturen of net opportuniteiten aan te wijzen.

03

Kennis

De basis blijft uiteraard onze expertise. We scholen ons permanent bij en brengen jou die kennis op maat van jouw bedrijf.

We staan steeds voor je klaar!

Laura Demeulemeester

Bestuurder - Dossierbeheerder
Accountant - Fiscalist 

Sehan Hooghe

Bestuurder - Dossierbeheerder
Accountant - Fiscalist 

Maarten Corsius

BOEKHOUDER - ADMINISTRATIE
 

Kurt De Vriese

Accountant - Fiscalist
 

WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

Stuur ons je CV en motivatiebrief naar:info@afinko.be

Séverine Van Onacker

BOEKHOUDER - ADMINISTRATIE
 

Onze klanten aan het woord

0104
 • Ze geven tips en advies over mogelijkheden die ik zelf niet kende. Daar schuilt hun echte expertise en meerwaarde.

  Ik hecht veel belang aan het proactief advies, aan tijdig samenzitten en fiscaal anticiperen. De boekhouding doen we echt samen, Afinko en ik.

  Ook het digitaal gebeuren via Yuki is voor mij een lifechanger geweest. Ik heb daar ongelooflijk veel tijd mee gewonnen! Ik zou niet meer zonder kunnen.

  Frederic Windels
  Winsurances
  Lees het volledig interview
 • Snel schakelen en werken met digitale tools waar ik dagelijks mijn cijfers kan bekijken en opvolgen is voor mij essentieel

  Van mijn boekhouder verwacht ik vrij snel een correct antwoord op een vraag. Ik werk graag met mensen die kennis van zaken hebben, flexibel zijn en to the point antwoorden. Bij Afinko ben je aan het juiste adres.

  Jasper Van Braekel
  KUDU CONCEPTS
  Lees het volledig interview
 • Ik was op zoek naar wat meer structuur en professionalisering.

  Vroeger voelde ik een permanente druk om overal zelf aan te denken, maar bij Afinko heb ik zeer veel aan de goede opvolging en de open communicatie. Dankzij hun tijdige herinneringen en duidelijk advies slaag ik erin om mijn boekhouding vlot af te handelen.

  Maxime D'Hondt
  Architect-assistente
  Lees het volledig interview
 • Afinko heeft mijn zaken stevig in handen, ze zijn echt goed op de hoogte en heel alert.

  Laura weet waarover ze praat en ze kent mijn dossier. Die persoonlijke aanpak was nieuw voor mij. Uitzonderlijk kan ik haar zelfs in het weekend iets vragen, ze reageert altijd heel snel.Nu werk ik met Octopus en kan ik bij Afinko terecht per mail, WhatsApp of telefoon voor assistentie. Ik weet dat ze mijn werk nog eens nakijken en dat geeft een gerust gevoel

  Sofie Deboutte
  Soki
  Lees het volledig interview